“Zilt… wat een rare naam voor een belastingadvieskantoor.” Dit is me nog nooit gezegd, maar sommigen heb ik het bijna horen denken. En ik kan me dat goed voorstellen, want het is geen alledaagse naam. Graag vertel ik je meer over Zilt en mijzelf.

Zilt staat voor mij voor het gevoel van zand tussen je tenen, vrijheid, flow, energie en genieten. Dit ervaar ik ook met mijn eigen bedrijf (zonder het zand tussen mijn tenen dan…). Zilt is ook een verwijzing naar mijn naam: Zilt – zout – Sel(ma), door mijn familie en vrienden vaak afgekort met Sel.

Maar bovenal verwijst Zilt naar de zee die velen ervaren als ze aan belastingen en administratie denken. Een zee aan regels en wetgeving. En geen idee of ze er iets mee moeten en zo ja, wat dan? Herken je dit en wil je het daar eens met mij over hebben, neem dan gerust contact met me op. Ik geef je graag richting in deze zee.

portret-selma-bijgesneden

 

Wie ben ik? Zoals gezegd is mijn naam Selma. Ik woon, samen met mijn man en twee kinderen, in het mooie dorpje Veessen in de gemeente Heerde. Ik geniet hier dagelijks van de schoonheid om ons heen.

Na een universitaire studie economie en een jaar werken, besloot ik de studie fiscaal recht te volgen. Ik koos voor deze studie, omdat ik de combinatie van ‘werken met cijfertjes’ en het toepassen van wet- en regelgeving leuk en uitdagend vind.

Mijn werk als belastingadviseur bij een aantal accountants- en advieskantoren heeft me laten zien, dat het naast de cijfers en regels, vooral om de mens achter de klant gaat. Ieder mens heeft zijn eigen wensen, vragen en problemen, die niet altijd alleen een zakelijke kant hebben (denk bijvoorbeeld maar aan de keuzes in het kader van een testament, maar ook de keuze van de ondernemingsvorm voor je bedrijf). Daarom geef ik graag laagdrempelig en persoonlijk advies. Dit betekent, dat ik in mijn adviezen niet alleen naar de financiële en fiscale kant kijk, maar ook rekening houd met je persoonlijke wensen.

Ik geef je graag meer van dat “zilte gevoel” in plaats van het uitzicht op die onoverzichtelijke zee van belastingen.

Nieuwsgierig geworden? Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief & ontvang gratis mijn e-boek ‘Hoe houd ik geld over aan het eind van mijn IB-aangifte? 10 tips voor ondernemers om geld & tijd te besparen’

 

‘Ik geef je graag richting in de zee die belastingen heet.’